Luxe op vakantie in Drenthe

Drenthe is een provincie om heerlijk in te relaxen. Genieten van de prachtige natuur staat dan bij menig vakantieganger ook bovenaan de lijst! De vele Nationale parken met diverse fiets- en wandelroutes maken dit mede mogelijk.

Na een dag fietsen of wandelen is het wel zo fijn om optimaal te kunnen ontspannen op de vakantieadresje. Wist je dat je op een vakantiepark in Drenthe ook terecht kunt voor veel luxe? Een privé jacuzzi bij je vakantiehuis bijvoorbeeld?

Op Buitenplaats De Marke van Ruinen verblijf je middenin een uitgestrekt bosgebied. De vakantiehuizen bieden bovendien veel privacy dankzij de natuur die ook tussen de accommodaties gewoon doorgroeit. Het park heeft verschillende typen accommodaties, die zij ook wel villa’s noemen. Eén type hiervan is een echt lekker luxe variant, namelijk het type Markegaerde Wellness Jacuzzi 6. In dit vrijstaande vakantiehuis kun je met maximaal 6 personen verblijven. Het huis is luxe ingericht met onder andere een sfeerhaard, een vaatwasser en twee badkamers. In één van de badkamers is een whirlpool aanwezig, lekker badderen gegarandeerd! De echte wellness en luxe van het vakantiehuis bevindt zich in de tuin: hier is een privé Finse sauna, douche en 6-persoons jacuzzi aanwezig! Elke dag van je verblijf kun je dus ongestoord ‘bubbelen’, zonder dat er vreemden naast je zitten. Hoe fijn is dat! Een verblijf in deze accommodatie is méér dan sfeervol en ontspannend. Zie jij jezelf al zitten, in de jacuzzi of met een glas wijn bij de sfeerhaard?

Het park zelf is lekker rustig, dus je kunt echt bijkomen als je in deze luxe accommodatie verblijft. Op het park kun je fietsen huren bij de receptie en voor een culinaire avond kan je ook een barbecue huren. In de omgeving is dan weer wel voldoende te beleven. Zo zijn de attractieparken Slagharen en Hellendoorn vlakbij gelegen en zijn er veel interessante musea in de buurt. In de nabij gelegen plaatsen Beilen, Dwingeloo, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Westerbork is minimaal één keer per week markt. Leuk om even rond te kijken, maar ook praktisch om inkopen te doen! En niet te vergeten zijn er die vele wandel- en fietsroutes, waaronder ook speciale mountainbikeroutes. En ben je moe van zo’n dag in de buitenlucht? Dan plons je gewoon even de jacuzzi in!