Kamperen in Drenthe

Voor een heerlijke vakantie ga je samen met het gezin naar een camping in Drenthe. Deze mooie provincie aan de grens met Duitsland is zeer veelzijdig en maakt dit de ultieme vakantieplek. Ardoer biedt twee gezellige campings op toplocatie in Drenthe aan!

Vakantiepark Diana Heide

Camping Diana Heide ligt aan de rand van drie verschillende nationale parken: Drentsche Aa, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. Voor de echte natuurliefhebber is dit een prachtige plek om je vakantie door te brengen! De omgeving leent zich perfect voor wandelingen en fietstochten. Hierbij wisselt het landschap zich af tussen bossen, heidevelden, duinen, vennen en het beeklandschap. Diana Heide biedt kampeerplaatsen in een zeer natuurrijke omgeving en biedt vele faciliteiten aan voor jong en oud. Zo is het mogelijk om karpers te vangen in de eigen visvijver, gebruik te maken van de sportvelden of een potje beachvolleybal te spelen. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven: van kindertheater tot speeltoestellen. Ze hoeven zich geen moment te vervelen!

Meer over Diana Heide

 

Camping de Reeënwissel

Op de rand van Friesland en Drenthe ligt de gezellige Camping de Reeënwissel. De camping ligt op 1500 meter van een recreatieplas waar je in de zomer heerlijk kunt zwemmen. Of neem een duik in het buitenzwembad nabij de camping! Kinderen kunnen zich tevens uitleven in het Klauterbos op de camping. Het unieke van Camping de Reeënwissel? Je kan een paardenstal huren op de manege zodat je paard ook mee kan op vakantie! Ga lekker paardrijden in het in de omgeving of huur een mountainbike om het Nationaal park Drents Friese Wold te ontdekken. Bovendien kun je door de ligging van de camping ook gemakkelijk een dagje naar Friesland!

Meer over De Reeënwissel

 

Dagjes uit

Er is van alles te beleven tijdens je vakantie in Drenthe! Van actief tot ontspannend: uitstapjes genoeg. Drenthe staat bekend om zijn hunebedden en deze zijn echt een bezoekje waard. Door de drie nationale parken in de buurt van beide campings, is het voor de natuurliefhebber puur genieten! Meer op zoek naar actie? Huur een mountainbike en ervaar de natuur op een andere manier. Op het TT-circuit in Assen worden vaak evenementen gehouden waarbij je als toeschouwer op de tribune de actie van dichtbij meemaakt! Voor de kinderen zijn er ook allerlei leuke dagjes uit. Ga naar één van de vele attractieparken zoals Plopsaland of het Sprookjesbos in Zuidlaren. Of ga een dagje naar Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voor wellnessliefhebbers zijn er diverse wellnesscentra om even te ontspannen met een massage of beautybehandeling. Als dat niet genieten is voor iedereen!