Internetten op de camping in Drenthe

Kamperen een ouderwetse manier van vakantie vieren? Echt niet! Kamperen kan tegenwoordig zo luxe als je zelf maar wenst. De faciliteiten op campings worden steeds uitgebreider en moderner, zodat je werkelijk niets te kort komt tijdens je vakantie!

Eén van die moderne faciliteiten is WiFi op de camping. Internet is niet meer weg te denken uit ons leven, dus ook op de camping is wel het zo fijn als er verbinding is! Even de voetbaluitslagen bekijken, een vakantiefoto doorsturen naar familie en de openingstijden en toegangsprijzen bekijken voor het eerstvolgende uitstapje. Tijdens regenachtige dagen vermaken jij en je gezin je met een film kijken of spelletjes spelen op een tablet. Ook op de campings in Drenthe zijn er diverse mogelijkheden om te kunnen internetten tijdens je vakantie!

Ardoer heeft twee campings in Drenthe die over WiFi beschikken. Dit zijn Camping Diana Heide in Amen en Camping Reeënwissel in Hoogersmilde. Beide viersterrencampings beschikken over kampeerplaatsen waar je met je eigen tent kunt kamperen als over accommodaties die verhuurd worden. Op en rondom de campings is van alles te beleven voor jong en oud. Ga lekker zwemmen in het zwembad, spelen in de speeltuinen of geniet van een heerlijke maaltijd in het eetcafé.

Ga je kamperen in Drenthe en wil je zo min mogelijk van je mobiele internet verbruiken? Dan is het belangrijk dat je op een aantal zaken let. De nieuwste generatie mobiele telefoons wil wel eens terugschakelen op mobiele data als de WiFi niet snel genoeg is. Ook kan het gebeuren dat je telefoon het WiFi signaal van de camping niet direct herkent. Controleer de verschillende opties op je telefoon dus goed wanneer je uitgebreid gaat internetten! Daarnaast kan het gebruik van internet en het zoeken naar een WiFi-netwerk veel batterijverbruik kosten. Erg onhandig wanneer je nog een lange dag zonder oplader te gaan hebt! Tot slot, schakel data-roaming uit wanneer je een dagje naar Duitsland gaat om hoge roamingskosten te voorkomen. Fijne vakantie!